Activiteiten

7 december van 10.00 – 16.00 uur vindt er bij COOP SIMONIDES de jaarlijkse verkoop van oliebollen en appelbeignets plaats. De opbrengst komt ten goede van Stichting Behoud Vledderkerk.

8 december aanvang 14:30 geeft het gemengd koor uit Boyl een Reprise Jubileumconcert ter gelegenheid van hun 80 jarig bestaan. De toegang is gratis.

14 december tijdens de kerstmarkt vindt in de Dorpskerk het “KERSTFESTIVAL” plaats. Van 12.00 – 18.00 uur treden de onderstaande koren op: Dorpskerkkoor Vledder, Fladderrakken Vledder, Dievertimento Diever, Dingspilkoor Diever, Intermezzo Diever ,Sarabande Steenwijk en Mannenkoor Vledder.

Tijdens alle activiteiten zijn er bestuursleden van de Stichting Behoud Vledderkerk aanwezig, bij hen kunt u zich opgeven als donateur van de Stichting.

U kunt zich natuurlijk ook als donateur aanmelden via deze website onder het kopje “ik word donateur”.