Wat de stichting wel heeft kunnen doen in 2021:

– Het overmaken van de jaarlijkse bijdrage aan de kerk voor de aflossing van de investering.
– Plannen maken voor de verlichting van het gebouw.
– Toeristen en belangstellenden rondleiding in onze mooie kerk.

Orgelexcursies
Voor orgelliefhebbers is deze excursie een bijzonder mooie gelegenheid om een of meerdere kerken te bezoeken. De toegang is gratis.

Vleddermarkten 2022

12, 19, 26 juli en 2, 9 en 16 augustus.
We mogen en kunnen weer.
De markten vinden traditiegetrouw plaats op de dinsdagen, maar dit jaar voor het eerst van 10:00 tot 18:00 uur. De kinderrommelmarkt is vanaf 13:00 uur. Er is voor ieder wat te vinden op de mark)ten). De laatste markt is wat anders van opzet en zal eindigen met een aantal foodtrucks. Op de middagen zal de kerk te bezichtigen zijn en zullen gidsen wat vertellen over de historie van het kerkgebouw.
Alle deze activiteiten vinden plaats op het Lesturgeonplein en omliggende straten.

Aan onze donateurs

Het is weer mei en zoals gebruikelijk schrijven wij eind mei de jaarlijkse donatie af.
Inmiddels hebben we – bijna – genoeg gespaard om onze kerk ook ‘s-avonds in het zonnetje te zetten.
We houden jullie op de hoogte.
Gerard van den Bor
voorzitter

Verlichting toren en kerk

Dit wordt een major project voor de Stichting. Voorheen was de toren verlicht . De burgerlijke gemeente heeft zich hieruit teruggetrokken nadat de spots kapot waren gegaan. In de donkere maanden zijn kerk en toren nu volledig aan het zicht onttrokken. Zo in het centrum van het dorp verdient dit mooie monument ook ’s avonds om in het licht te stralen. Met ledverlichting is veel mogelijk. Er zijn evenwel veel kosten mee gemoeid. En als jonge Stichting hebben we daarvoor niet genoeg geld in kas. We vragen daarvoor ondersteuning van het dorp. Bent u nog geen donateur meldt u dan direct aan. Giften voor dit doel zijn zeer welkom en zonder sponsoring komen we er niet.

Het bestuur van onze stichting wil de RABO-bank maar vooral ook al die mensen die een stem hebben uitgebracht op ons hartelijk danken. We zullen het geld nuttig besteden.

Gerard van den Bor

Verhuur Vledderkerk:

Tarieven in overleg met de contactpersoon:

De heer Sybrand Metz
Mail: metzdouma@gmail.com
Tel: 0613 832 652

U kunt zich natuurlijk ook als donateur aanmelden via deze website onder het kopje “Ik word donateur“.