Activiteiten

19 oktober treedt het Mannenkoor Vledder – samen met vocaal ensemble Sarabande op in onze mooie gerestaureerde Dorpskerk. Het Mannenkoor Vledder staat onder leiding van de heer J. Pranger en wordt na de pauze – op de piano begeleid door Tjakko van Schie. Aanvang 19.30 uur. Het Mannenkoor heeft besloten om de opbrengst van deze avond te doneren aan een goed doel en wel aan de Stichting Behoud Vledderkerk. Medio september krijgen onze donateurs hiervoor een uitnodiging.

De Kaarten kosten € 10,00 p.p. inclusief een consumptie in de pauze (koffie, thee, fris) Wij willen echter voor onze trouwe donateurs iets extra doen en bieden u – als donateur – deze kaarten aan voor € 8,00 per stuk en per donateur. Voor deze actie geldt “op is op”.

Als u hiervan gebruik wilt maken, dan kan dit door een mail te sturen naar: info@vledderkerk.nl. In deze mail geeft u dan uw naam, adres en het aantal gewenste kaarten op.

Wij verwachten een mooie avond en hopen op een volle kerk.

3 november is er een gezamenlijk optreden van mannenkoor DOOK uit Frederiksoord en klein vrouwenkoor LaMuze uit Zwartsluis, beide o.l.v. dirigente Angelica Braam, in de Dorpskerk van Vledder.

7 december van 10.00 – 16.00 uur vindt er bij COOP SIMONIDES de jaarlijkse verkoop van oliebollen en appelbeignets plaats. De opbrengst komt ten goede van Stichting Behoud Vledderkerk.

Tijdens alle activiteiten zijn er bestuursleden van de Stichting Behoud Vledderkerk aanwezig, bij hen kunt u zich opgeven als donateur van de Stichting.

U kunt zich natuurlijk ook als donateur aanmelden via deze website onder het kopje “ik word donateur”.

14 december tijdens de kerstmarkt vindt in de Dorpskerk het “KERSTFESTIVAL” plaats. Van 12.00 – 18.00 uur treden de onderstaande koren op: Dorpskerkkoor Vledder, Fladderrakken Vledder, Dievertimento Diever, Dingspilkoor Diever, Intermezzo Diever ,Sarabande Steenwijk en Mannenkoor Vledder.